Om mig

Om mig

Om mig

Jeg brænder for at flytte mennesker og bringe dem i deres livs bedste form. Jeg er uddannet og certificeret Mastercoach og Personlig træner, har dyrket professionel bordtennis siden teenageårene, repræsenteret Danmark ved De Olympiske Lege, spillet utallige mesterskaber for landsholdet og brugt kræfter på kontrakter i 1. Bundesliga og Pro A i Frankring. På TV har jeg vundet Stjernetræf og Vild Med Dans og ved en helvedes masse om det at præstere når det gælder, sætte motiverende mål, skabe langtidsholdbare forandringer og ikke mindst opnå personlig balance - det vil jeg gerne give videre!

HVAD ER RAISE THE BARRE FOR MIG?

MIT HVORFOR: Det handler om træning… der er ikke noget vi mennesker ikke kan, der er bare noget vi ikke har trænet så meget på endnu.

Walk the talk
Jeg kan ikke leve uden fysisk træning. Kroppen frigiver livsvigtige endorfiner under træning, som har en energiskabende effekt og skaber en vis tilfredshed i krop og sind. Min motivation for træning er langt dybere end blot en veltrænet krop. For mig skaber træningen en følelse af frihed, sundhed og nærvær. Drivkraften for mig er, at det skal være legende, udfordrende og skabe indre glæde – den cocktail er min dybe langtidsholdbare motivation.


Vindermentalitet
Min vindermentalitet har bragt mig langt, men tog også over under min sportslige karriere, i den forstand, at der kun fandtes det at vinde – og sejrene blev derfor mere en følelse af lettelse frem for glæde, anderkendelse og fejring. Det havde jeg ikke øje for under min karriere. Der var det med skyklapper på, fokus på næste mål, næste træning, næste turnering.

Jeg glemte fuldstændig at nyde og glæde mig i processen mod mine sportslige mål og havde ikke øje på eller hjertet med i, hvordan jeg i virkeligheden havde det i en barsk sportsverden. Jeg følte mig ofte ensom og alene på rejserne rundt omkring i verden og glemte at være barn og have det sjovt undervejs. Hvem gemte sig egentlig under den hårde og målrettede attitude og det temperamentsfulde udtryk?


Jeg blev nysgerrig

Det besluttede jeg mig for at undersøge, fordi jeg i bund og grund ikke følte mig glad i den jeg var og det jeg lavede. Min deltagelse i ’Vild med Dans’ satte skub i den proces – og endda med dansedebut foran over 1 million seere i en laksefarvet frynsekjole med pailletter og perler (hvad fanden var en paillet egentlig?). Jeg gik fortsat op i at vinde, pailetter eller ej, men det som jeg fik øje på undervejs var, at jeg indeholdt så mange bløde og feminine værdier, som var helt fantastisk og meget nyt at mærke. De sider havde jeg lukket ned for længe siden, nok for at tilpasse mig i den drengede sportsverden, som jeg havde befundet mig i hele mit liv.

Jeg er ikke kommet sovende til min indre udvikling

Oplevelsen var med til at vække min nysgerrighed på hvem jeg var med alt hvad der gemte sig under overfladen. Min indre opdagelse var i gang, jeg begyndte at træne at tage ansvar, rydde op i mine relationer og tage personligt lederskab. En lang proces, som givetvis aldrig har en ende – heldigvis. Og som har givet mig værdifuld indsigt – og dermed udsigt – i alle aspekter af mit liv. Jeg har fundet ind til mine indre værdier og drømme, som jeg er meget opmærksom på at leve efter. Det gør at jeg i dag hviler i mig selv, den jeg er og det jeg vil.

Det kom blandt andet til udtryk da jeg gjorde comeback på landsholdet i efteråret 2018 efter 4 års pause fra bat og bold. Først og fremmest fordi jeg savnede min elskede sport, men også fordi jeg med mine nye indsigter og mine indre forandringer ville prøve at stå ved bordet igen – og gøre det om.

Hvad har det givet mig?

Skyklapperne var væk, og jeg så pludselig virkeligheden i et andet og mere kærligt lys. Jeg mærkede glæde, stolthed og en vis portion lykke ved at føle, at jeg var helt okay uagtet af om jeg vandt ellert tabte kampe. Det har jeg kun været i stand til ved at kigge indad, finde ind til mig selv og turde åbne mit hjerte.

Det træner jeg fortsat på, og har gjort det til en del af min hverdag, hvor jeg øver mig i at tillade at mærke hvad jeg egentlig føler. Tillade følelserne og vide at jeg er helt okay. Holde af mig selv – også de mindre flatterende sider – hele mig, fordi det er afgørende for mit velvære og det at lykkes.

Mie Skov

Født 1986

Mor til Benjamin Noah fra 2015

Bor i CharlottenlundUddannelse:

Certificeret Enneagram Practitioner 2017

Personlig træner fra Fitness Institute 2018

Certificeret Mastercoach fra Mindjuice Academy 2018

Kost & ernæringsvejleder 2019Bordtennis:

Comeback på landsholdet 2018

Vinder af Pro A, Frankrig 2013

De Olympiske Lege, London 2012

Årets bordtennisspiller 2008 & 2012

Professionel bordtennisspiller 2004-2015

Debuterede på landsholdet som 13-årig 2000

18 DM-titler

80 danske landskampe

 

TV højdepunkter:

Vinder af Vild Med Dans 2013

Vinder af Stjernetræf 2009

 

 

Ting du ikke vidste:

Smørelsker

Farvenørd

Fælder altid en tåre til ’Sporløs’

Elsker indretning og interiør

En yndet spise er pasta med makrel

Jeg er multiallergiker. Jeg kan ikke tåle: pelsdyr, pollen og folk der smasker. Så det sagt

Jeg har haft to skildpadder. Jeg savner faktisk ikke Kurt og Knud

Backgammon har jeg fået ind med babymos

Jeg er altid den første til at prøve den vildeste rutsjebane i forlystelsesparker

Jeg er altid frisk på en konkurrence

Jeg er ikke god til nattøj en hel søndag, men arbejder på sagen

Jeg har gået til klaver og elsker klassisk musik

Jeg hader løg

Jeg har læst ’At forsøge er et must’ af Michael Jordan 8 gange

Livet uden sport for mig er som en fisk uden vand

Jeg har spist bolognese i alle de lande jeg har været i.

Jeg hader lånte fjer

Elsker at løbe på rulleskøjter

Solen er min ven