Udbytte

Udbytte

Udbytte

Jeg har fornøjelsen af at arbejde med mennesker som alle har det til fælles, at de er ude på at flytte sig, opnå langtidsholdbare forandringer og komme i deres livs bedste form.

Den succes opnår de gennem effektiv træning af den fysiske krop og opmærksomhed rettet mod deres mindset & hjerte – samspillet mellem de tre centrale elementer i Raise the Barre skaber fundament for at lykkes.

PRIVAT

- 1:1 Personlig Træning
- 1:1 Coaching/mentoring
- 2:1 Træning for dig og en ven/veninde

VIRKSOMHED

- teamtræning – træning med mening
- 1:1 coaching
- 1:1 træning


Raise the Barre er for dig som ønsker at opnå dit livs bedste form, forbedre dine præstationer og øget din personlig balance.


Book en uforpligtende samtale

TALENTER

Som talent støtter jeg dig i at udleve dine sportslige drømme …

ELITEN

Som eliteidrætsudøver vil jeg være din uundværlige mentale medspiller …

AMBITIØSE MENNESKER

Gør det til en sport at leve efter dine værdier …


"Hvis noget skal være langtidsholdbart kræver det træning"

R A I S E Y O U R B A R R E - outdoor training...


Årstidens træning er i gang igen og du har muligheden for at være med i et ekstraordinært træningsfællesskab, hvor vi sammen fyrer den af i naturen og skaber dit livs grundform!

                                         A U T U M N B O O S T

Outdoor træning af hele kroppen a 75 min. ONSDAGE KL. 17:30 I FÆLLEDPARKEN - 50 kr. Jeg vil bede dig tilmelde dig på den enkelte træning (begivenhed), så jeg kan forme den bedst mulige træning til Jer. Betaling sker i Parken på MobilePay.
Det er muligt at købe klippekort a 10 træninger.

Træningen er for dig som savner et træningsfællesskab at comitte dig til, samt et miljø hvor vi støtter hinanden og får trænet i gennem med smil på læben - træning kan noget med andre og skaber en fed energi!

Selve træningsformen er inspireret af Sportsbasics, og skaber grundlag for en fit, stærk og balanceret krop. En træningsform som er funktionel og som jeg og mange andre elitesportsudøvere har haft stort gavn af gennem vores karriere. Det ønsker jeg oprigtigt at give videre, så nu har du muligheden for at opleve træningen på egen krop, og som naturligvis er justeret niveaumæssigt, så alle kan være med til en sjov og anderledes træning i naturen med en twist af vågenhed og opmærksomhed rettet indad.

- K O M  P R Æ C I S  S O M  D U  E R

De kærligste los bagi.... //M (personlig træner & coach)

P.S. Hold dig endelig ikke tilbage med at skriv til mig, hvis du måtte sidde med nogle spørgsmål eller mangler en motivationssamtale for at komme igang med at prioritere dig og din krop.

www.mieskov.dk
@mskovcopenhagen (instagram)