Ydelser

Ydelser

Jeg har fornøjelsen af at arbejde med elitesportsfolk, unge talenter og mennesker som alle har det til fælles, at de er ude på at flytte sig, opnå langtidsholdbare forandringer og succes gennem træning af den fysiske krop, det mentale og hjertet – samspil mellem de tre centrale elementer i Raise the Barre.

Alle forløb er individuelle og nøje tilpasset dine ønsker og behov.

PRIVAT

- 1:1 Personlig Træning
- 1:1 Coaching/mentoring
- 2:1 Træning for dig og en ven/veninde

VIRKSOMHED

- teamtræning – træning med mening
- 1:1 coaching
- 1:1 træning


Raise the Barre er for dig som ønsker at opnå bedre præstationer og øget personlig balance.


Book en uforpligtende samtale

TALENTER

Som talent støtter jeg dig i at udleve dine sportslige drømme …

ELITEN

Som eliteidrætsudøver vil jeg være din uundværlige mentale medspiller …

AMBITIØSE MENNESKER

Gør det til en sport at leve efter dine værdier …


"Hvis noget skal være langtidsholdbart kræver det træning"

Gratis appetizer på effektiv fysisk træning

R A I S E  Y O U R  B A R R E - outdoor training 

Gør noget ekstra ordinært for dig denne sommer i et træningsfællesskab, hvor den funktionelle, simple og effektive træningsform skaber fundamentet for, at du lykkes og flytter dig til dit næste niveau.

S U M M E R B O O S T 🌴

MANDAGE OG TORSDAGE I JUNI KL. 17:30 I FÆLLEDPARKEN - din første træning er gratis, drop in, eller tilmeld dig via de kommende Sommerboost events. 

Pssst.... Hvad skal der til, for at du får det til at ske? 

Træningsformen tager afsæt i kroppens kerne med egen kropsvægt, øger din kropsintelligens, styrker og øger din muskelmasse, arbejder med din balance og smidighed i et støttende træningsfællesskab, hvor vi hjælper hinanden i gennem nye, udfordrende og sjove øvelser. 

Grundfilosofien er inspireret af Sportsbasics, og skaber grundlag for en fit, stærk og balanceret krop. En træningsform jeg og mange andre elitesportsudøvere har haft stort gavn af gennem vores karriere. 

Det ønsker jeg oprigtigt at give videre, så lige nu får du muligheden for at opleve træningen på egen krop, og som naturligvis er justeret niveaumæssigt, så alle kan være med til en sjov og anderledes træning i naturen med en twist af vågenhed og opmærksomhed rettet indad – kom præcis som du er.

De kærligste los bagi.... //M

;